Rehearsal Matters præsentation og debat

Laboratoriet fra Entré Scenen i Århus indbyder til præsentation

Laboratoriet fra Entré Scenen i Århus indbyder til præsentation af

REHEARSAL MATTERS
Skuespilhuset, Lille Sal, Kvæsthusbroen
Onsdag d. 14. september 2011, kl. 19.30

www.rehearsalmatters.org
en digital vidensbank om prøve- og skabelsesprocesser i moderne scenekunst.

37 af Europas mest originale scenekunstnere er blevet interviewet om deres arbejdsmetoder, personlige erfaringer, ideer og drømme for prøveprocessen. Fra Heiner Goebbels, Jan Fabre, Forced Entertainment og Rimini Protokoll til Eugenio Barba, Kirsten Dehlholm og Palle Granhøj. I interviews og videouddrag fortæller kunstnerne åbenhjertigt og reflekteret om deres bedste og værste oplevelser, værktøjer og ønsker til fornyelse – en guldgrube af viden for scenekunstnere, forskere og alle, der er interesseret i kreative processer.

Isabelle Reynaud, Barbara Simonsen og Deborah Vlaeymans fra Laboratoriet præsenterer projektet og vidensbanken, og herefter inviteres publikum til en uformel snak med et panel af kunstnere, undervisere og forskere, der giver deres bud på, hvordan materialet kan bruges, og deler ud af egne erfaringer med prøveprocesser i vidt forskellige dele af det danske teaterliv.

Program
Kl. 19.30 
Præsentation af projektet og vidensbanken REHEARSAL MATTERS 
v. Barbara Simonsen, Isabelle Reynaud og Deborah Vlaeymans fra Laboratoriet.

Åben paneldebat med kunstnere og publikum om prøveprocesser, tendenser, ideudveksling. Panelet består af bl.a. Erik Pold, performancekunstner, LiminalDK; Lotte Faarup, instruktør og leder af Forsøgsstationen; Mikkel Flyvholm, instruktør; Laura Luise Schultz, adjunkt ved Institut for Teatervidenskab; Kamilla Bach Mortensen, instruktør.

Kl. 21.30 
Et glas i baren og mulighed for selv at udforske databasen på de opstillede computere.

Arrangementet er gratis. 
Velkommen